public marks

PUBLIC MARKS from bsaric

October 2010

Vijesti - Tehnologija

Vijesti iz svijeta tehnologije – komentirajte PCchip vijesti, članke, testove i ostalo. Sudjelujte u forumima o hardwareu, softwareu, mrežama i ostalim zabavnim temama vezanim uz tehnologiju.

August 2010

IGRE.hr - Igraj igrice i kreiraj vlastite igre

Igre.hr su nastale kao hrvatska verzija svjetski popularne igre Rebubbled koja već godinama ne silazi sa top lista najvećih svjetskih gaming sajtova sa više od milijun igranja dnevno.

July 2010

Besplatne igre

Ne znate što bi od dosade pa biste si malo nešto odigrali? pronašli smo za vas 50 vrhunskih online flash igrica te ih malo iskategorizirali za lakši odabir.

Sanjarica

Kako sa snovima? Svi mi nešto sanjamo, ali da bismo saznali što ti snovi znače trebati će nam sanjarica. Značenjem i tumačenjem snova ljudi se bave od najstarijih vremena pa sve do danas.

Najbolje SMS poruke

(via)
Težak je život kad znaš da si sam, kad nije tu neko da ti uljepša dan, težak je život sa patnjom i boli i kad znaš da te niko, ali baš niko ne voli.

Besplatne igre

Najbolje besplatne flash igre i igrice razvrstane po kategorijama kako bi pronašli baš ono što vas zanima.

Horoskop 2010.

Ovan - Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu (Albert Guinon).

Lektira

Od Alise u zemlji čudesa pa do Crnog mačka. Preko 100 lektira za osnovnu i srednju školu za čitanje.

Tekstovi pjesama

Pronađite tekstove pjesama svojeg omiljenog hrvatskog izvođača. Od Gibonnija, Olivera Dragojevića do Jasne Zlokić, Gabi Novak i Psihomodo Popa. Pridružite nam se i dodajte nove izvođače.

Vicevi o plavušama

Zašto plavuša pere rublje na dnu mora? - Jer na Arielu piše: Za dubinsko pranje. Hoda plauša po Zagrebu i nakon izvjesnog vremena dođe do Vjesnikovog nebodera i sva iznenađena izjavi...

Vicevi Mujo i Haso

Hodaju Mujo i Haso putem.Pita Mujo Hasu: - Znaš li koja je razlika između policajca i magarca?. Pritom naiđe policajac i zaprijeti Muji pendrekom: - DA ČUJEM KOJA JE TO RAZLIKA?

Vicevi o Slovencima

Zašto letači na Planici ne lete preko 250 metara? Jer bi skočili u Italiju. Slovenija ima toliko more da se sve ribe iz njega mogu pohvatati mrežicom za ping-pong.

Vicevi o Chuck Norrisu

Chuck Norris je jedini čovjek koji je pobijedio zid u stolnom tenisu. Bruce Lee je na filmu prebio Chucka Norrisa. Bruce Lee je umro misterioznom smrću.

Vicevi dana

Dođe Spiderman u Sloveniju, skoči na jednu zgradu, skoči na drugu zgradu, skoči na treću zgradu, stane, i veli: a u pm, kamo ću sad?.

Iza ogledala

U nekoliko navrata nastajali su u Gornjem Međimurju slični krugovi. U žitu je nastao simbol križa međusobno povezan sa 12 krugova promjera 6 metara.

June 2010

Tjedni horoskop 2010.

LJUBAV: Ovaj tjedan prijatelji bi mogli odigrati ključnu ulogu u pronalaženju potencijalnog partnera. Izađite van i družite se jer nikad ne znate gdje možete upoznati zanimljivu osobu

Dnevni horoskop 2010.

Iako je sve kako treba, vaše raspoloženje će se dizati i padati. Unatoč svim dobrim stvarima koje vam se događaju, osjetit ćete se tužnima tijekom dana. Najvjerojatnije je u pitanju nizak bioritam.

PCchip forum

(via)
PCchip forumi – komentirajte PCchip vijesti, članke, testove i ostalo. Sudjelujte u forumima o hardwareu, softwareu, mrežama i ostalim zabavnim temama vezanim uz tehnologiju.

May 2010

Sanjarica - Snovi - Budućnost | Ženski kutak

(via)
Ako je na mjestu, znači da će sve biti u redu; ako su grede ispremetane, imat ćemo nesređene misli - nešto će se poremetiti.

Crvena Zvezda

(via)
Navijačke majice, dresovi, šalovi Crvene Zvezde - najtrofejnijeg srpskog kluba, osvajača Kupa Šampiona 1990-91 i pobednika Interkontinentalnog Kupa .

Reprezentacija Srbije

(via)
Dresovi, trenerke, zastave, šalovi, majice, kačketi, jakne sa znakom FSS. Budimo svi uz Orlove u južnoj Africi - napred Srbija!

Pegla za kosu

(via)
Najbolje tri pegle za kosu na tržištu uz online narudžbu na kućnu adresu.

April 2010

Besplatne igre

(via)
Najbolje besplatne flash igre i igrice razvrstane po kategorijama kako bi pronašli baš ono što vas zanima.

February 2010

TV program danas

(via)
Pogledajte što se trenutno vrti na televiziji putem usporednog tv programa svih hrvatskih televizija.

Depilacija

(via)
Naručite paket za depilaciju tijela na kućnu adresu za sebe ili svoje najbliže kao poklon paket.